Dupa ce Everton a respins ferm ultima oferta a lui Chelsea pentru John Stones, clubul patronat de Roman Abramovich si-a intors atentia catre fundasul celor de la Nantes, senegalezul Papy Djilobodji. Cele doua cluburi au ajuns la o intelegere verbala iar Djilobodji urmeaza sa efectueze vizita medicala la Londra. Dupa un start dezastruos, cu o defensiva la pamant (9 goluri in primele 4 etape) Mourinho incearca sa reimprospateze linia apararii londoneze. in varsta de 26 de ani, Djilobodji este cotat la 5 milioane de lire sterline si va semna cu Chelsea un contract pentru patru sezoane.

FC Nantes sporting director F.Kita : "The deal for #Djilobodji to Chelsea is almost completed. Official announcement soon." #CFC

— Francois Piraux (@F8Piraux) August 31, 2015

In cazul lui Paul Pogba, Chelsea se pare ca a renuntat la transferul mijlocasului francez, cererile sale salariale fiind unul din principalele motive pentru care Chelsea nu mai este dispusa sa parafeze intelegerea cu Juventus. Pogba ramane o tinta pentru Mourinho si se banuieste ca in viitorul sezon se vor va relua negocierile cu Juventus si Pogba. Presa din Italia scrie ca transferul lui Pogba catre Chelsea este improbabil insa exista informatii ca totusi s-ar putea realiza in ultima zi de transferuri. Pogba nu este dispus sa paraseasca Juventus datorita prietenilor sai, care l-au convis ca Juventus este clubul care l-a lansat in fotbalul mare dupa ce a fost refuzat de cluburi mari din Anglia, acesta parasind gratis Manchester United in 2012 .