Clubul londonez a anuntat astazi despartirea de Josh McEachran, acest fiind transferat catre Brentford. Desi vazut ca un viitor Frank Lampard, produs al academiei de tineret, Josh nu s-a bucurat de multe meciuri alaturi de seniori insa a fost un membru extrem de important pentru echipa juniorilor. Cu mai multe trofee la

juniorii lui Chelsea dar si la echipa nationala, Josh s-a bucurat de 22 de aparitii in tricoul lui Chelsea. Dupa mai multe sezoane imprumutat in Championship dar si Olanda, Josh se desparte astazi de Chelsea, iar mutarea a fost salutata de antrenorul celor de la Brentford.

„Josh este un mijlocas versatil, poate juca ca pivot sau ca playmaker. Este un jucator talentat si abia astept sa lucrez cu el.”

Si Andreas Christensen va merge imprumutat catre Borussia Monchengladbach. Echipa germana sustine ca imprumutul este valabil pentru doua sezoane. Vizita medicala a avut loc astazi.
Directorul sportiv al Borussiei a declarat:

„Andreas este un jucator foarte talentat poate juca in diferite in pozitii din aparare si suntem incantati ca l-am putut imprumuta de la Chelsea.”