kroos

Jan Aage Fjortoft, fost international norvegian si actualmente analist sportiv pentru televiziunea din Norvegia si Germania, a lansat in aceasta seara un zvon conform caruia Chelsea este interesata de Toni Kroos si le-a transmis celor de la Bayern sa precizeze suma de transfer pentru care ar fi dispusi sa ii dea drumul. De altfel, acesta mai mentioneaza ca Chelsea i-a transmis deja agentului jucatorului ca salariul n-ar fi o problema.

Este un zvon care vine intr-o perioada cheie pentru cariera lui Toni Kroos – germanului ii expira actualul contract in 2015 si nu sunt semne ca Bayern ar mai dori sa ii prelungeasca intelegerea din cauza „pretentiilor exagerate ale jucatorului”. Nu sunt cunoscute cifrele contractului pe care Toni Kroos si l-ar dori, insa presa din Germania anunta ca Bayern a strambat deja de cateva ori din nas cand a auzit cererile jucatorului, iar negocierile pentru un nou contract sunt in aer.

Daca este doar un zvon „fabricat” de agentul jucatorului, menit sa puna presiune pe Bayern, sau un interes real din partea lui Mourinho vom vedea in perioada urmatoare. Cert este ca Toni Kroos este un jucator de o valoare incontestabila, iar asemenea transferuri au nevoie de timp pentru a fi realizate. Pana atunci sunt doar zvonuri si putem dezbate mai in detaliu eventualele veniri si plecari pe forum

Spoke to an insider in Munich. Said Chelsea apparently have told Bayern to "name the price" for Toni Kroos. Told player "wages no problem"

— Jan Aage Fjortoft (@JanAageFjortoft) January 27, 2014