Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Courtois ramane la Atletico Madrid pentru inca doua sezoane. Chelsea – Diego Costa, ultimele detalii

Courtois ramane la Atletico Madrid pentru inca doua sezoane. Chelsea – Diego Costa, ultimele detalii

courtois costa

Chelsea si Atletico Madrid discuta in aceste zile ultimele detalii ale afacerii Thibaut Courtois. Belgianul va continua sa joace in capitala Spaniei si in urmatoarele doua sezoane. Insa inainte de asta, Courtois isi va prelungi actualul contract cu Chelsea pentru inca trei sezoane, intelegere care il va tine la club pana in 2019. Portarul va reveni la Londra in 2016 si va deveni numarul 1 al lui Chelsea, asa cum Jose Mourinho i-a promis in discutiile pe care cei doi le-au avut in ultima luna.

In afacere va intra cel mai probabil si Diego Costa. In mare parte cele doua cluburi s-au inteles deja pentru transferul atacantului, iar Diego Simeone a spus ieri, la un post de radio, ca va fi aproape imposibil ca Diego Costa sa mai ramana la Madrid si ca Atletico nu poate lupta financiar cu un colos ca si Chelsea. Suma afacerii este de 50 de milioane de euro, si nu 60 de milioane asa cum s-a vehiculat – 40 de milioane reprezinta clauza de reziliere plus 25% din aceasta clauza (10 milioane de euro), bani care reprezinta darile catre statul spaniol, pe care tot Chelsea ii va plati. Salariul atacantului spaniol va fi de 11 milioane de euro pe an.

Lasă un răspuns

Top