Aceasta intrebare mi-o pun mereu dupa succesul de seara trecuta. Oare la ce plan se mai gandeste Di Matteo de a rapune si aceasta echipa? Vom vedea din nou un 5-1 sau un 1-0 ? Orice va fi, eu voi fi bucuros si nerabdator sa vad cum va decurge meciul.

Chelsea vine dupa o serie de meciuri de unde a iesit victorioasa. Victorie cu Barca, Spurs, Wigan, Aston Villa chiar si egalul cu Fulham il putem lua ca o victorie pentru ca a fost un stadion foarte greu.

Arsenal vine dupa esecul rusinos de pe teren propriu 1 – 2 cu Wigan. Probabil vor cauta razbunare, insa acest lucru nu se va intampla sambata, probabil altcandva.

O alta intrebare ar fi Drogba sau Torres? Ivorianul pare de neoprit momentan, acesta marcand in ultimele 2 meciuri ale lui Chelsea. Sa nu uitam totusi ca Didier are o varsta si nu ne putem baza tot timpul pe servicile sale. Insa Di Matteo daca ar incepe din nou cu Drogba titular sa-l puna pe Torres in spatele sau, in locul lui Mata, sunt curios ce va iesi.

 

Acest meci fiind un derby al Londrei, sper sa vedem din nou ca pe vremuri 3 – 0 cand Drogba ne lasa cu gura cascata cu golurile sale in poarta ‘ tunarilor ‘ .

Desi la casele de pariuri Chelsea nu este favorita, in opinia mea si a multora Chelsea pleaca cu prima sansa. Pana la urma cine e Arsenal? Echipa a caror jucatori joaca la City. Van Persie va incerca din toate puterile sa inscrie, insa nu va mai fi ca in tur, hattrick, ha ha, ce crede el? AVB ne-a distrus in acel meci, acum toate atacurile lor se vor lovi de  ‘ tancurile ‘ Terry si Cahill, un cuplu de fundasi centrali care pare din ce in ce mai sudat.