Chelsea Training Session

Chelsea in aceasta vara se va desparti de cei 2 portari de rezerva, Ross Turnbull si Hilario. In iulie Chelsea va ramane doar cu un portar, pe cine va trebui sa aduca Jose ca rezerva de portar?

Exista multi portari care acum ar putea fi adusi la Chelsea. Mark Schwarcer este unul dintre ei, acesta a fost trecut pe banca dupa ce Fulham l-a cumparat pe Marten Stekelenburg. Julio Cesar va avea un salariu prea mare pentru o echipa retrograda cum e QPR. Diego Lopez ar fi si el o solutie, tinand cont de legatura stransa dintre el si Mourinho.

Problema cu portarii de rezerva este ca ei sunt o achizitie proasta de cele mai multe ori. De putinele ori cand Hilario si Turnbull au aparat poarta albastriilor acestia au facut gafe impardonabile. Daca Chelsea are de gand sa aduca un portar nou sau doi, ar trebuie sa nu cheltuie prea mult pe ei.

Utilizarea tinerilor ar fi si ea o solutie. Ii avem pe Matej Delac si pe Jamal Blackman, nu sunt ei portari de calibrul Premier League, dar nu conteaza asta, deoarece in meciurile importante nimeni nu-i va lua locul lui Petr Cech. O alta solutie ar fi pastrarea lui Courtois in lot.

Mourinho va avea de ales dintre 2 super portari. Daca acesta crede ca este superior lui Cech, sa-l titularizeze pe belgian, dar cu siguranta asta ar fi ultima solutie aleasa de Chelsea.