Parte din strategia lui AVB in acest sezon, tanarul Daniel Sturridge a primit laude din partea manager-ului.

Jucatorul de 22 de ani a inscris 7 goluri in pozitia sa de aripa dreapta si AVB a fost impresionat de cum el s-a adoptat intr-o pozitie unde niciodata nu s-a simtit comfortabil.
„Cele mai multe lucruri sunt abilitatile lui naturale. Plus motivatia care a primit-o de la el insusi sa joace in dreapta. Cand ajunge sa se fie concentrat destul ajuta echipa mai mult in aceasta pozitie, ar putea fi un factor decisiv de la un sezon la altul”
„El stie ca este puternic, intr-o pozitie de atacant, acest lucru nu inseamna ca nu poate juca si acolo, dar il folosesc ca aripa. Am vorbit cu el la inceput si nu a avut nici o problema.
„Nu exista niciun motiv sa-l folosesc atacant pe Daniel, el trebuie sa joace aripa. In acea parte am vazut potentialul lui si nu numai eu si si Fabio Capello si Carlo Ancelotti. Stim ca ii place pozitia de atacant, daca va fi nevoie il vom folosi si acolo.”
Nu este doar Sturidge care Villas-Boas l-a schimbat in bine.
Cativa jucatori care au intrat pe teren au jucat foarte bine de la Oriol la Mata, Raul si Sturridge.
Villas Boas a spus : „Vom incerca sa continuam sa jucam asa. In acest moment am stabilit cu acesti jucatori ca vor trage cat de mult pentru a castiga trofee.”
„Am fost coerenti luand decizii de a schimba foarte multi jucatori. Exista cluburi care incep mereu cu acelasi 11, dar noi nu putem face acest lucru, pentru ca avem foarte multe talente.
Sa speram ca talentul va fi suficient pentru a ne asigura cele trei puncte in aceasta dupa-amiaza.