David Luiz va parasi Chelsea | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

David Luiz va parasi Chelsea

David Luiz va parasi Chelsea

📁 Informatii preluate din presa 🕔08.august 2019

Chiar daca Chelsea are interdictie la transferuri, in fotbal intotdeauna se va gasi ceva sa ne surprinda cand vine vorba despre perioadele de „mercato”.

Chelsea este pregatita sa se desparta de David Luiz in urmatoarele ore chiar daca veteranul David Luiz, in luna mai si-a prelungit intelegerea cu clubul de pe Stamford Bridge.
Inca de ieri au existat importante voci din presa sportiva din Anglia despre transferul lui David Luiz la Arsenal.

Desi a fost unul din jucatorii care s-a bucurat de venirea lui Frank Lampard in pozitia de antrenor, fosta glorie a lui Chelsea i-a dat de inteles fundasului brazilian ca nu va face parte din planurile sale de viitor. Drept urmare, Luiz a cerut sa fie transferat la Arsenal cat mai repede posibil.
Incercand sa minimalizeze impactul psihologic asupra celorlalti jucatori datorita relatiei subit devenita deficitara dintre Luiz si Lampard, antrenorul lui Chelsea l-a fortat pe fundasul in varsta de 32 de ani sa se antreneze in afara lotului.

Lampard este de parere ca David Luiz ar fi putut avea o influenta distructiva asupra celorlalti jucatori din moment ce acesta stia foarte clar ca nu mai intra in planurile sale de viitor.

Beneficiarul direct al acestei situatii delicate ar putea fi Fikayo Tomori care ar fi trebuit sa plece imprumut la Everton, insa se pare ca acesta va fi alaturi de Chelsea pentru tot restul sezonului.

Suma transferului este in jurul a 8 milioane de lire sterline, iar anuntul oficial ar trebui sa apara din moment in moment. Perioada de transferuri se incheie astazi la ora 19:00.