Davide Zappacosta si Danny Drinkwater transferati la Chelsea

Davide Zappacosta si Danny Drinkwater transferati la Chelsea

📁 Informatii chelseafc.com 🕔01.septembrie 2017
Davide Zappacosta si Danny Drinkwater transferati la Chelsea

In ultima zi de transferuri Chelsea confirma sosirea lui Davide Zappacosta de la Torino si Danny Drinkwater de la Leicester.

Chelsea si Antonio Conte au fost extrem de discreti cu transferul fundasului de la Torino, asigurandu-se ca nu vor aparea foarte multe informatii in presa despre aceasta mutare. Zappacosta este tipul de jucator pe placul lui Conte, fiind unul dintre cei mai buni fundasi din Serie A in sezonul trecut. In varsta de 25 de ani, Zappacosta poate evolua ca fundas dreapta dar si mijlocas dreapta. Promovat de Antonio la nationala Italiei, cei doi au ocazia sa lucreze din nou impreuna la Chelsea. Suma platita de Chelsea celor de la Torina se zvoneste a fi undeva in jurul a 28 de milioane de euro plus alte bonusuri in valoare de 2 milioane.
Zappacosta va purta tricoul cu numarul 6.


Un alt transfer pe care Chelsea l-a anuntat azi noapte tarziu este cel al lui Danny Drinkwater de la Leicester. Despre transferul lui Drinkwater s-a vorbit in presa inca de acum cateva zile, insa confirmarea oficiala s-a lasat mult asteptata, cele doua cluburi fiind mai multe zile in intense negocieri. Dupa ce Chelsea a oferit in prima faza 15 milioane de lire sterline pentru jucator, suma finala in urma negocierilor a fost de 35 de milioane de lire sterline. Campion cu Leicester alaturi de Ngolo Kante, Danny Drinkwater va avea ocazia sa faca din nou pereche la mijlocul terenului alaturi de micutul mijlocas francez.
Drinkwater va purta tricoul cu numarul 21.