De Laurentiis merge la Londra pentru a oficializa transferul lui Cavani la Chelsea

De Laurentiis merge la Londra pentru a oficializa transferul lui Cavani la Chelsea

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔18.iunie 2013
De Laurentiis merge la Londra pentru a oficializa transferul lui Cavani la Chelsea

Cavani

Raffaele Auriemma: „Miercuri sau Joi, Cavani va fi vandut la Chelsea.”

Dupa ce Edin Dzeko a refuzat sa faca parte dintr-o tranzactie Manchester City-Napoli (City era dispusa sa ofere 40 de milioane de Euro plus Edin Dzeko lui Napoli), sansele ca Edinson Cavani sa ajunga la Chelsea sunt tot mai mari. Jurnalistii italieni au anuntat aseara ca reprezentatii clubului napoletan, in frunte cu presedintele De Laurentiis, vor merge miercuri la Londra pentru a oficializa transferul lui Cavani la Chelsea.

„Cand se va intoarce din America, De Laurentiis va merge la Londra pentru a incheia afacerea. Din ce stiu, Chelsea va plati 58 de milioane de Euro + bonus.”

Este declaratia lui Raffaele Auriemma in emisiunea Number Two de la Canale 34 Napoli. Auriemma este unul dintre jurnalistii de marca din Italia. Lucreaza la Mediaset si este unul dintre cei mai infocati fani ai lui Napoli, comenteaza meciurile lor in Italia si are o legatura stransa cu clubul, poate cea mai apropiata legatura pe care o poate avea un jurnalist cu Napoli. Este iubit de toti fanii napoletani. O legenda in Italia pentru modul in care celebreaza golurile lui Napoli la microfon.

In aceeasi emisiune de la Canale 34 Napoli a intervenit si Ciro Venerato, jurnalist la Rai: „Miercuri va fi o intalnire la Londra intre Chelsea si Napoli, va fi prezent chiar si De Laurentiis.”

Intalnirea de miercuri de la Londra dintre reprezentatii lui Napoli si Chelsea a fost confirmata si de catre expertul pe probleme de mercato, Alfredo Pedulla, in emisiunea Speciale Calciomercato de la Sportitalia.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.