Deadline Day – Kurt Zouma, Demba Ba, Mario Pasalic si… „Chicharito” Hernandez

Deadline Day – Kurt Zouma, Demba Ba, Mario Pasalic si… „Chicharito” Hernandez

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔31.ianuarie 2014
Deadline Day – Kurt Zouma, Demba Ba, Mario Pasalic si… „Chicharito” Hernandez

DEADLINE DAY

Cateva update-uri legate de ultimele mutari si zvonuri:

Kurt Zouma este noul jucator al lui Chelsea. Anuntul oficial urmeaza sa fie facut in cursul zilei de astazi. Suma de transfer este de 15 milioane de euro, iar contractul francezului se intinde pe o perioada de sase sezoane. Trei milioane pe an va incasa Zouma si va ramane sub forma de imprumut la Saint-Etienne pana la finalul sezonului.

Chelsea a mai facut ieri un transfer, de data aceasta din Croatia – Mario Pasalic (19 ani) de la Hajduk Split. Doua milioane de euro a platit Chelsea, iar jucatorul va avea un contract pe cinci ani de zile si un salariu de 950.000 de euro pe sezon. La fel ca si Zouma, acesta va ramane si el imprumut la actuala echipa pana la vara. Mario Pasalic este mijlocas central si este vazut ca una dintre cele mai mari sperante ale fotbalului croat alaturi de Alen Halilovic.

Demba Ba va intra la capitolul plecari. Ultimele stiri indica faptul ca transferul la Trabzonspor este iminent – turcii deja si-au trimis echipa medicala la Londra pentru a-l evalua pe senegalez si pentru a fi siguri ca afacerea se inchide inainte de termen. 8,5 milioane de euro va incasa Chelsea.

In cele din urma vorbim despre atacantul lui Manchester United – presa din Mexic sustine ca Jose Mourinho se intereseaza de Javier Hernandez, iar United le-ar fi transmis celor de la Chelsea ca sunt de acord cu transferul si i-au fixat pretul lui Chicharito – 14,5 milioane de euro. Deocamdata nu exista mai multe detalii, insa cu siguranta vom afla daca aceste zvonuri sunt adevarate in cursul zilei de astazi.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.