Declaratiile lui Di Matteo in urma conferintei de presa

Declaratiile lui Di Matteo in urma conferintei de presa

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔16.noiembrie 2012
Declaratiile lui Di Matteo in urma conferintei de presa

Di Matteo a sustinut in urma cu cateva minute conferinta de presa inainte de meciul cu WBA din acest weekend. Mai departe gasiti cateva puncte cheie din dialogul cu jurnalistii.

Intrebat de starea fizica in care se alfa John Terry, Di Matteo a afirmat ca in maxim 3 saptamani Terry ar putea reveni pe teren. Toata lumea este multumita ca accidentarea nu a fost una foarte grava.
Frank Lampard nu va evolua in meciul din weekend. Nu este complet refacut iar stafful nu-si doreste riscuri inutile.
Intrebat despre posibila plecare a lui Frank Lampard in China, Di Matteo a declarat ca sunt doar speculatii ce se fac in jurul unui jucator foarte mare iar ele vor continua sa apara si in perioada urmatoare. Nu a luat la cunostinta despre vreun dialog purtat de reprezentantii lui Lampard si partea chineza. Di Matteo il doreste pe Lampard la Chelsea insa e constient ca acest lucru nu se poate intampla decat in cazul in care clubul si jucatorul ajung la o intelegere si isi doreste ca Lampard sa-si incheie cariera pe Stamford Bridge.
Intrebat despre cazul Mikel/Clattenburg Di Matteo a declarat ca acest incident nu are afect asupra echipei sau asupra lui John Obi Mikel, iar FA este singura institutie care ar putea face lumina in acest caz si asteapta cu interes decizia federatiei.
Intrebat despre Falcao, Di Matteo a spus ca il vede ca fiind cel mai bun atacant din lume la ora actuala si orice manager si l-ar dori sa-l aiba in lot. Insa daca o decizie se va lua, ea va ramane in spatele usilor inchise, departe de urechile sau ochii presei iar in momentul de fata tot ce apare in presa despre acest subiect sunt simple speculatii.
Despre plecarea lui Cole la PSG, Di Matteo spune ca acest lucru spera sa nu se intample, isi doreste jucatorii langa el, mai ales ca are o colaborare extrem de reusita impreuna.
Plecarea lui Romeu in Spania sau la o alta echipa nu este luata in calcul de italian. Daca Romeu nu a evoluat foarte mult, in perioada urmatoare lucrurile se vor schimba.
Intrebat despre vreun posibil transfer in aceasta iarna, Di Matteo a declarat ca inca e prea devreme sa se discute despre asa ceva in interiorul clubului insa e foarte multumit de lotul actual.
Intoarcerea lui Drogba pe Stamford Bridge a fost iarasi un subiect la care Di Matteo nu a fost foarte darnic in detalii. Momentan Drogba inca nu s-a decis daca se va antrena alaturi de Chelsea si in niciun caz nu s-a pus problema vreunui imprumut pentru perioada urmatoare.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.