Despre alte sporturi cu Cahill si Hazard

Despre alte sporturi cu Cahill si Hazard

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔21.iunie 2013
Despre alte sporturi cu Cahill si Hazard

Fotbalistii profesionisti isi petrec mult timp la antrenamente pentru a stapani arta jocului de fotbal, dar departe de acest joc minunat, ce alte sporturi mai prefera ei?
In urmatoarele 2 saptamani, pe site-ul oficial al clubului vom sta de vorba cu cativa jucatori sa aflam despre pasiunile lor sportive.

Cahill :

„In afara de fotbal, probabil as alege atletismul, este un sport pe care am incercat sa-l urmaresc. Cand am fost la scoala, fotbalul era de departe cel mai popular sport, nu jucam niciodata rugby sau cricket, dar am facut putin atletism, probabil asta-i motivul pentru care-mi place.”

„Imi place sa ma uit la sprinturi, mai mult decat la orice altceva, in special cele de 100 si 400 de metrii. Nu am fost suficient de norocos sa primesc un bilet pentru Jocurile Olimpice, dar m-am uitat la televizor si mi-a placut ce-am vazut. De obicei fac eforturi sa urmaresc evenimente mari.”

sprint

Hazard :

„Baschetul, dupa fotbal este sportul meu preferat. Nu joc, dar ma uit la tv, ma uit la NBA si imi place mult.”

” Este un sport foarte placut de urmarit, iar din cate stiu, NBA e cea mai buna liga. Am urmarit in Londra anul trecut, un meci, la Arena 02 si a fost perfect, mi-a placut mult. Niciodata n-am avut ocazia sa urmaresc in meciuri America, sper ca intr-o zi o voi face.”

„Am incercat sa joc, dar nu sunt priceput, cu siguranta nu sunt priceput. Eu joc doar fotbal!”

bask

 

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.