Despre alte sporturi cu Ivanovic si Terry

Despre alte sporturi cu Ivanovic si Terry

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔18.iunie 2013
Despre alte sporturi cu Ivanovic si Terry

Fotbalistii profesionisti isi petrec mult timp la antrenamente pentru a stapani arta jocului de fotbal, dar departe de acest joc minunat, ce alte sporturi mai prefera ei?
In urmatoarele 2 saptamani, pe site-ul oficial al clubului vom sta de vorba cu cativa jucatori sa aflam despre pasiunile lor sportive.

Ivanivoc :
„Imi place baschetul. In Serbia este un sport foarte popular si multi oameni iubesc acest joc, deoarece echipa nationala este foarte buna. Am jucat cand eram tanar, dar nu la nivel inalt, jucam mai mult cand eram la scoala.”

„Am fost destul de bun, dar fotbalul a fost intotdeauna sportul meu. Urmaresc liga sarba de baschet si NBA, dar nu pot spune ca am o echipa favorita sau vreun jucator. Acum 2 ani am fost sa urmaresc un meci din NBA in Londra.”

basket

Terry :

„Sportul meu preferat este golful, dar imi plac si altele. Imi place sa cred ca sunt destul de indemanatic la acest sport. Am cunoscut cativa oameni din golf, cum ar fi Ian Poulter, Martin Kaymer. Ambii s-au luptat anul trecut la turneul Ryder Cup.”

golf

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.