Despre Daniel Sturridge | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Despre Daniel Sturridge

Despre Daniel Sturridge

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔30.iunie 2012
Despre Daniel Sturridge

Sa vorbim despre unul dintre cei mai buni marcatori din sezonul trecut pentru Chelsea, Daniel Sturridge. Daniel a marcat 11 goluri sezonul trecut pentru Chelsea in Premier League, cifre foarte bune pentru un jucator de 22 de ani. Daniel care este de profesie atacant central, a jucat sezonul trecut doar pe postul de aripa dreapta. A fost o pozitie noua pentru tanarul jucator, insa el a declarat :  ” Eu sunt atacant, acolo ma descurc cel mai bine, dar imi voi face treaba si pe dreapta si voi incerca sa ajut echipa.”  Daniel Sturridge il are ca model pe  Thierry Henry care la Juventus a jucat aripa iar la Arsenal atacant central.

Sturridge este cunoscut pentru abilitatea sa de a dribla, pentru viteza sa si pentru suturile sale de la distanta. De multe ori sezonul trecut, Daniel ‘ a rupt ‘ coloanele vertebrale unor fundasi din Premier League. Daniel a marcat contra celor de la Sunderland un gol foarte frumos cu calcaiul, dar pentru mine cel mai frumos gol din partea lui Sturridge a fost cel impotriva rivalilor de la QPR.

Nu sunt doar lucruri bune de spus despre Daniel, un fotbalist foarte egoist, care nu prea a dat pase si de cele mai multe ori pierdea mingea singur. Pe vremea lui AVB acest lucru nu a fost deranjant insa cand Di Matteo a preluat echipa, Daniel a fost lasat pe banca.

Sa speram ca sezonul viitor Daniel va avea o alta atitudine, daca ar va deveni  un jucator de echipa, Daniel va ajunge unul dintre cei mai buni jucatori de la Chelsea.

 

Un mic videoclip cu ce a facut Daniel sezonul trecut.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.