Despre David Luiz … trisorul | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Despre David Luiz … trisorul

Despre David Luiz … trisorul

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔07.mai 2013
Despre David Luiz … trisorul

Ce ar mai fi un un meci impotriva lui United fara controverse?

In cele ce urmeaza vom discuta despre cele intamplate in ultima partida, pentru ca exista o sumedenie de articole pe aceasta tema in presa din Anglia dar si in cea din Romania.
Daca Ferguson il numea o „lebeda scufundatoare” (diving swan), expertii lui DigiSport se intrebau despre suspendarea lui David Luiz pentru simulare.
Este frustrant sa vezi asa numiti experti care isi ofera parerile de specialisti prin ziare si pe la televizoare insa ei nu stapanesc regulamentele fotbalistice.5e3183ec36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca sa clarificam ceea ce s-a intamplat in imaginea de mai sus:
Rafael nu l-a lovit pe David Luiz, nici urma de contact.
David Luiz a ras de situatia / duelul dintre cei doi inainte ca Webb sa arate cartonasul rosu pentru jucatorul lui United.

De ce a primit Rafael cartonasul rosu?
In fotbal se pedepseste si intentia extra-sportiva cat si rezultatul intentiei.
In momentul in care ti-ai pierdut cumpatul si incerci sa lovesti golaneste, ca pe strada, atunci esti eliminat de pe teren.

Asta s-a intamplat si in meciul de duminica, Rafael a fost eliminat pentru o intentie golaneasca.
David Luiz a reusit sa-l duca pe Rafael in pragul colapsului psihic in urma duelului avut. Probabil ca Rafael se lupta de mai multa vreme cu frustrarile acumulate in ceea ce-l priveste pe conationalul sau, titular in nationala Braziliei.

Cei care nu cunosc stilul jovial si copilaresc al lui David Luiz il considera un trisor de cea mai joasa speta, insa David Luiz nu va fi niciodata un Sergio Bousqets, Ashley Young sau Luis Suarez, pentru ca David Luiz este un jucator care iubeste fotbalul si nu va incerca niciodata sa-l pacaleasca.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.