Despre FA si situatia lui John Terry

Despre FA si situatia lui John Terry

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔18.octombrie 2012
Despre FA si situatia lui John Terry

Chelsea FC anunta prin intermediul site-ului oficial ca John Terry a decis sa nu faca apel impotriva deciziei Federatiei in ceea ce priveste incidentul din meciul cu QPR ce-a avut loc sezonul trecut.
Desi achitat intr-un tribunal in urma unui proces care s-a tinut pe teritoriul Angliei, Federatia a decis sa-l suspende pe capitanul lui Chelsea 4 etape pentru „limbaj agresiv si comportament neadecvat vis-a-vis de Anton Ferdinand”

Alaturi de suspendare Terry a mai primit si o amenda de 200.000 lire sterline.

Cu siguranta clubul a influentat decizia lui John Terry, fiind in joc nu doar reputatia capitanului ci si imaginea clubului in lume. Este evident ca din punct de vedere mediatic cazul este unul foarte dezbatut iar acest lucru nu poate decat sa dauneze imaginii clubului, desi Chelsea are cel mai bun record din Anglia in ceea ce priveste integrarea jucatorilor de culoare in fotbal.
De multe ori Chelsea a afirmat public ca este 100% impotriva rasismului si nu va tolera actiuni cu tenta rasista din partea jucatorilor sai. O ancheta interna se pare ca va avea loc iar pedeapsa va ramane confidentiala.
Terry nu este rasist, legea din Marea Britanie tocmai a decis acest lucru, insa nevoia Federatiei de a da un exemplu in aceasta chestiune face ca aceasta lupta sa nu poata fi castigata de niciuna din partile implicate.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.