Despre incidentul din meciul cu Swansea

Despre incidentul din meciul cu Swansea

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔24.ianuarie 2013
Despre incidentul din meciul cu Swansea

Initial nu mi-am propus sa scriu despre acest subiect, considerand ca tevatura media ce va avea loc nu este demna de atentia mea insa vocile ziaristilor si a oamenilor de fotbal au construit pe acest caz un nou 9/11 fotbalistic ma conving sa expun cateva idei despre acest incident.
Gestul lui Hazard este condamnabil, iar rosul primit este complet justificabil.
In opinia unor cretini care din pacate au de-a face cu fotbalul mai mult sau mai putin Hazard este crucificat si se pune problema cate etape de suspendare ar putea primi belgianul – niste idioti autohtoni vorbesc despre un sezon intreg si denatureaza informatia afirmand ca Hazard a lovit copilul de mingi in coaste.
Incidentul este asemanat cu cazul „Cantona” ceea ce este de-o imbecilitate crunta.
In apararea belgianului sare Joey Barton, care este de parere ca singura greseala pe care Hazard a facut-o a fost ca nu l-a lovit mai tare pe micul cretin care a incercat sa ascunda mingea cu intentia de-a castiga cateva secunde in plus.
Nimeni se pare ca nu ia in considerare vreo actiune disciplinara impotriva gunoiului cu freza de smecher care-si permite sa provoace si sa intrerupa buna desfasurare a unui meci de fotbal, doar ca sa confirme intentia scrisa cu cateva ore inainte de meci pe contul de twitter.
Asadar Hazard pare sa-si fi aprins singur paie in cap insa micul vierme a scapat incredibil de ieftin dupa acest incident, doar pentru faptul ca are 17 ani.

Un sut in dinti ar fi fost mai apreciat de opinia publica.
Daca un asemenea subiect ar trebui sa isterizeze Federatia Engleza de fotbal inseamna ca Anglia a devenit tara celor „papa-lapte” si ma bucur enorm de huliganismul de pe taramurile dambovitene.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.