Despre Lampard si plecarea lui de la Chelsea

Despre Lampard si plecarea lui de la Chelsea

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔27.decembrie 2012
Despre Lampard si plecarea lui de la Chelsea

Stirea care a facut in cursul zilei de miercuri mare valva printre fanii Chelsea a aparut in cotidianul „The Sun”. Imediat a fost preluata de site-urile de „specialitate” din Romania.
Cum pe marea majoritate nu intereseaza calitatea ci cantitatea ma simt nevoit sa nu fac referire la situatia contractuala si negocierile dintre Lampard si club, pentru ca in momentul de fata nu se stie nimic concret, iar publicatiile serioase nu au dezvaluit niciun fel de informatie despre acest subiect.
Cand „o persoana din interiorul clubului” dezvaluie informatii de acest gen unui cotidian ca „The Sun” povestea trebuie verificata de doua ori.
„Daily Star” are ca punct de plecare articolul de astazi si informeaza publicul ca John Terry este la ultimul sezon in tricoul lui Chelsea.
Daca ne cititi cu regularitate atunci cu siguranta veti fi in stare sa faceti diferenta dintre o inventie menita sa creeze circ si o informatie serioasa.

Revenind la situatia lui Frank Lampard, la cei 34 de ani ai sai cu un salariu foarte mare si multe gauri financiare de acoperit, prelungirea contractului pentru acelasi salariu o pune pe Chelsea in mare dificultate in ceea ce priveste Fairplay-ul Financiar instituit de UEFA.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.