Di Matteo : Performanta si progres | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Di Matteo : Performanta si progres

Di Matteo : Performanta si progres

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔25.iulie 2012
Di Matteo : Performanta si progres

Roberto Di Matteo spune ca unii jucatori ar putea juca tot meciul impotriva MLS All-Star, miercuri noapte, de la ora 3:55 (ora Romaniei).

Pana in prezent, nimeni nu a jucat mai mult de o ora in cele doua amicale impotriva celor de la Seattle Sounders si Paris Saint-Germain, dar este posibil ca acest lucru sa se schimbe in meciul de pe PPL Park.
„Maine vom avea doi sau mai multi jucatori care ar putea juca tot meciul, iar altii 60 de minute. Am avut multi jucatori care au venit in perioade diferite datorita Campionatului European si trebuie sa gestionam acest lucru si sa luam in considerare acesti factori in meciurile pe care le vom juca.”
„Pentru noi este important sa continuam sa ne antrenam foarte greu in pre-sezon. De asemenea vom incerca niste modificari la modul in care o sa joace echipa.”
„Este prea devreme sa jucam cu toti jucatorii de baza. Nu toti sunt pregatiti fizic si nu cred ca ii veti vedea pana la meciul din Community Shield sau chiar Premier League, dar maine vor juca multi jucatori din prima echipa.”
Unul dintre jucatorii care nu va juca este Fernando Torres, care abia ieri a ajuns in America din concediu si pana in prezent a facut doar doua sesiuni de antrenament.
„Bazele de antrenament au fost excelente peste tot pana acum.”
„Oamenii au fost foarte prietenosi si am avut doua teste bune in meciurile pe care le-am jucat.”
„Meciul impotriva celor de la PSG a avut o intensitate mai mare si a fost un test bun pentru noi sa vedem in ce stadiu suntem si am vazut la treaba o echipa care se va bate in Liga Campionilor sezonul viitor.”
„Au fost 50.000 de oameni in Seattle, iar la meciul de pe Yankee Stadium ne-am simtit ca acasa. Oriunde am merge suporterii ne insostesc si este o mare foame de fotbal.”

 

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.