Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Di Matteo: Super Cupa Europei nu este un amical

Di Matteo: Super Cupa Europei nu este un amical

Managerul italian a declarat ca echipa sa va fi foarte pregatita pentru meciul din Super Cupa Europei impotriva celor de la Atletico Madrid si nu vede acest meci ca fiind unul amical. Di Matteo urmareste sa continue sirul victoriilor din meciurile oficiale pentru consolidarea moralului jucatorilor sai. Inceputul foarte bun din Premier League ii da sperante pentru meciul din Super Cupa Europei.
„Suntem multumiti ca mergem sa jucam acest meci dupa trei victorii in campionat, ne ofera incredere si suntem pregatiti sa cucerim inca un trofeu la nivel european. Consider ca acest meci este unul foarte important si nu voi menaja pe nimeni.”
John Terry nu va putea evolua in acest meci, datorita suspendarii din meciurile europene. Insa intrebat despre starea lui Frank Lampard Di Matteo a raspuns:
„Un jucator extrem de important pentru noi, nu l-am folosit sambata pentru ca am avut de unde sa aleg, a jucat in 2 meciuri consecutive, am considerat ca este important sa nu-l folosesc in meciul trecut. Am jucat 3 meciuri in sase zile si este bine sa rotim.”
David Luiz va putea evolua, in ciuda capului bandajat din meciul cu Newcastle, iar Moses si Azpilicueta vor fi disponibili pentru meciul de vineri.
Reamintim ca Super Cupa Europei se desfasoara pe 31 August la ora 21:45 si are loc intre castigatoarea Europa League si castigatoarea Champions League.
Meciul va fi disputat la Monaco pe Stade Louis II.
Joi va avea loc antrenamentul premergator meciului si conferinta de presa.

Parerea voastra despre acest trofeu mai jos

[poll id=”16″]

Lasă un răspuns

Top