Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Didier Drogba a reusit un gol dintr-o faza pe care o poate omologa drept “marca inregistrata” .

Didier Drogba a reusit un gol dintr-o faza pe care o poate omologa drept “marca inregistrata” .

Debut cu dreptul pentru Coasta de Fildeș în Cupa Africii pe Națiuni

Golul marca cu capul de către Didier Drogba în prima repriză a adus victoria cu 1-0 a ivorienilor în mecul cu Sudan, la ediția 2012 a turneului final care reunește cele mai bune selecționate de pe Continentul Negru

Didier Drogba a reușit un gol dintr-o fază pe care o poate omologa drept „marcă înregistrată”, sărind în careu și trimițând cu forță mingea în poartă, cu o lovitură de cap. Servantul său la această acțiune de atac a fost coechipierul de la Chelsea, Salomon Kalou.

Selecționata Sudanului s-a dovedit încăpățânată în defensivă și a răspuns imediat după primirea golului, însă șutul lui Moutata a fost deviat în bară de către portarul Barry.

Coasta de Fildeș ar fi trebuit să se distanțeze pe tabela de scor în repriza a doua, însă Gervinho, Yaya Toure și Drogba au fost autorii unor ratări monumentale.

Având în vedere statutul de vedete al jucătorilor săi, este lesne de înțeles de ce echipa Coastei de Fildeș este cotată ca principala favorită la câștigarea Cupei Africii pe Națiuni, însă prestația „elefanților” pe stadionul din Malabo (Guineea Ecuatorială) a fost una fără strălucire, mai ales în primele 45 de minute.

Meciul a rămas închis în repriza secundă, însă Sudanul a forțat în căutarea golului egalizator și aproape că l-a reușit atunci când Mudathir El-Tahir a lovit cu capul în fața porții ivoriene, iar Barry a fost nevoit să trimită peste transversală.

Top