Dupa luni de zile de tatonari, Diego Costa pare intr-un final ca va deveni jucatorul lui Chelsea la finalul acestui sezon. 32 de milioane de lire sterline este suma pe care Chelsea o va plati pentru Costa, oferindu-i acestuia un contract pe 5 sezoane. Presa din Spania dezvaluie ca cele doua cluburi s-au inteles deja iar jucatorul a fost de acord cu oferta inaintata de Chelsea. La finalul sezonului Diego Costa va semna cu Chelsea, unde va incasa 200. 000 lire sterline pe saptamana. Din acest motiv exista mai multi jucatori care vor parasi Stamford Bridge in aceasta vara, cap de lista fiind Samuel Eto’o si Fernando Torres, doi dintre cei mai bine platiti jucatori de la Chelsea. Inca nu se stie daca Thibaut Curtois face parte din intelegerea pe care Chelsea a concretizat-o cu cei de la Atletico.

Alaturi de Costa, Mourinho mai are cateva tinte pentru campania de transferuri din vara. Recent au aparut informatii despre posibila mutare a lui Paulinho pe Stamford Bridge. Mourinho doreste ca Paulinho sa semneze inainte de inceperea Cupei Mondiale, pe urmele brazilianului fiind cluburi ca AS Roma si Real Madrid.

Si in aparare Mourinho doreste sa faca o noua mutare. Fundasul celor de la Atletico, Felipe Luis, este dorit pe Stamford Bridge. Dupa evolutii impresionante in campionat cat si in UCL, Felipe Luis a atras atentia clubului de pe Stamford Bridge, mai ales ca viitorul lui Ashley Cole la gruparea londoneza este pus sub semnul intrebarii si nu se stie inca daca Cole va primi vreo oferta pentru inca un sezon la Chelsea.