Doua fan cluburi oficiale pentru Romania afiliate in aceasta vara

Doua fan cluburi oficiale pentru Romania afiliate in aceasta vara

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔17.iunie 2014
Doua fan cluburi oficiale pentru Romania afiliate in aceasta vara

O data cu terminarea sezonului, suporterii Chelsea din tara au inceput demersurile pentru afilierea cu tot ce inseamna Chelsea Londra FC. Asadar, in decursul a mai putin de o saptamana, Chelsea FC a oficializat doua fan cluburi pe teritoriul tarii noastre. Impreuna cu cei de la club s-a optat pentru impartirea suporterilor pe zone geografice, Romania – Banat Supporters Club si Romania – Muntenia Supporters Club.

Romania – Banat Supporters Club are o locatie pentru intalniri in Timisoara iar cei interesati pot gasi mai multe informatii pe FORUM, membru de contact Tudor.

Romania – Muntenia Supporters Club (www.chelseafc.ro)  are locatie pentru intalniri in Bucuresti – la Champions League Pub – iar detaliile despre eventualele activitati se vor stabili periodic pe FORUM, membru de contact Paul

Cei aflati in afara acestor zone geografice pot opta oricand pentru aderarea la unul din fan cluburile de mai sus, in functie de distanta pe care sunt dispusi sa o parcurga pentru activitatile fan clubului. Cei care deja au trimis adresele de e-mail pentru aderarea la www.chelseafc.ro vor primi in perioada urmatoare indicatii despre formularul de adeziune ce trebuie completat pe site-ul oficial www.chelseafc.com .

Acest formular este strict pentru persoana care-l va primi si nu trebuie transmis altor persoane, persoane care nu si-au exprimat dorinta de a adera la fan clubul nostru. Urmarim dezvoltarea celor doua fan cluburi oficiale in speranta ca suporterii din Romania vor obtine mai usor bilete la meciurile echipei favorite alaturi de galeria engleza si de ce nu, intalniri intr-un mediu organizat cu favoritii lor.

Pentru cei care nu si-au exprimat inca dorinta de adeziune si vor sa o faca sunt rugati sa-si exprime dorinta pe forum vizitand urmatorul subiect de discutie.

Inscrierile pentru noi membri sunt deschise pana la 31 Decembrie 2014.

FORMULAR CERERE DE ADEZIUNE FAN CLUB OFICIAL CHELSEA FC

Nume si prenume:
Numar de telefon:
Adresa e-email
Numar membru Chelsea FC (daca este cazul)
Data nasterii:
Gen: (masculin /feminin)
Adresa completa: Strada, Oras, Judet, Cod Postal:

Nota: In urma transmiterii datelor cu caracter personal  sunteti sunteti automat de acord cu inaintarea lor catre Chelsea FC.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.