Doua surprize pe lista lui Mourinho – Alan Dzagoev si Seydou Doumbia

Doua surprize pe lista lui Mourinho – Alan Dzagoev si Seydou Doumbia

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔03.martie 2014
Doua surprize pe lista lui Mourinho – Alan Dzagoev si Seydou Doumbia

dzagoev.doumbia

Vara se apropie si odata cu ea apar si stirile legate de presupuse transferuri pe care Chelsea doreste sa le faca. Ultimele informatii venite astazi pe fluxul international anunta interesul lui Mourinho pentru Alan Dzagoev si Seydou Doumbia, jucatori care apartin de CSKA Moscova. Este, de fapt, o stire readusa la viata pentru ca si acum trei ani se vorbea, la fel ca si acum, despre venirea celor doi la Londra.

Se pare ca Roman Abramovici a luat deja legatura cu conationalii sai aflati la conducerea lui CSKA, iar pretul fixat de acestia se invarte in jurul sumei de 45 de milioane de euro (25 pentru Dzagoev si 20 pentru Doumbia).

Dzagoev (23 de ani) este supranumit „copilul minune” al fotbalului din Rusia, iar acum trei ani britanicii nu s-au sfiit sa il numeasca „succesorul ideal” al lui Frank Lampard. La fel ca si omologii lor britanici, ziaristii rusi considera si ei ca a venit timpul ca Alan Dzagoev sa faca pasul catre o echipa demna de talentul sau urias.

Cat despre Seydou Doumbia numai cuvinte de lauda. Este unul dintre „bombardierii” Europei de Est, iar ascensiunea sa a inceput la varsta de 20 de ani, odata cu transferul la elvetienii de la Young Boys (2008). De atunci, ivorianul a explodat si a inscris 50 de goluri in 64 de meciuri in campionatul elvetian si are 45 de goluri in 71 de meciuri pentru CSKA Moscova. Asadar, 95 de goluri in 135 de meciuri in ultimii sase ani, plus inca 16 goluri in 20 de meciuri in competitiile europene (Champions League si Europa League). In acest sezon, are deja 9 goluri in 11 meciuri in Superliga rusa si doua goluri in Uefa Champions League, ambele pe Etihad, impotriva lui Manchester City.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.