Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Drogba a revenit pe teren

Drogba a revenit pe teren

Didier Drgba s-a intors cu trei zile mai tarziu decat era planificata intoarcerea lui. Se pare ca a fost norocos si a revenit cu gol.

Drogba a intrat in minutul 78 cand scorul era deja 3 – 1 pentru Chelsea.
„Am fost foarte fericit sa fiu din nou pe teren cu prietenii mei. Modul in care fanii m-au sprijinit a fost fantastic.” A spus Drogba dupa victoria cu 4 – 1.
„Ma asteptam sa joc miercuri, insa sunt fericit ca am jucat si astazi.”
„Facem progrese majore, am facut o multime de schimbari in vara cu un manager nou cu un nou stil de joc. S-a vazut si contra lui Swansea cum am jucat si chiar in meciul cu Manchester United. Sunt sigur ca vom juca si mai bine de atat.”
Nu este pentru prima data in acest sezon cand oamenii de baza, cu experienta sunt tinuti pe banca, dar care atunci cand intra in teren pot avea un mare efect, cum ar fi Florent Malouda si Frank Lampard.
„Sezonul trecut a fost o vreme cand nu vroiam sa iesim de pe teren, ca stiam ca nu avem o banca de rezerve puternica, dar acum avem acest lucru si este bun pentru noi.”
„Aveam nevoie de asta pentru ca sunt multe competitii si in acest fel toata lumea va juca.”
Cand a intrat Drogba pe teren, stadionul a luat foc, multimea l-a incurajat si Drogba a fost extrem de recunoscator.
„Am fost aproape de moarte acum cateva saptamani, nu a fost usor sa intru in teren ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dar la clubul la care sunt eu, cu fanii acestia extraordinari, care intotdeauna ma sprijina, fac lucrurile mai usor.”
„Relatia mea cu fanii este de foarte mult timp, am trecut prin multe momente cu ei, sunt fericit cand ii vad pe ei fericiti.”
„Atunci cand joci 10 sau 15 minute ca acestea esti sub presiune, deoarece echipa adversa are 11 jucatori, dar chiar si in 10 oameni am avut un joc foarte bun, increderea echipei este buna si noi avem nevoie de incredere sa inscriem.”
„Acum sper ca voi primi mai multe minute pe teren pentru a-mi imbunati conditia fizica.”

Top