Manager-ul lui Tottnham, Harry Redknapp nu e exclude o oferta pentru atacantul lui Chelsea Didier Drogba.

Drogba a refuzat o oferta de prelungire a contractului pe inca un an la Chelsea si este in cautarea echipei care ofera mai mult.
Odata cu sosirea ommului de 50 de milioane de lire, Fernando Torres in ianuarie si aparitia lui Daniel Sturridge, Drogba nu mai are un loc garantat in primul 11 a lui Chelsea. Redknapp a recunoscut de asemenea interesul lui Drogba. A recunoscut ca doreste sa-l aduca pe atacantul din Coasta de Fildes pe White Hart Lane.
„Drogba este un jucator de top, un jucator fantastic. Nu puteam sa stau aici si sa spun ca nu as fi interesat de Drogba. Oricine l-ar vrea in echipa lui, dar nu am facut nicio oferta pana acum.”
Cu toate acestea nici la Spurs Drogba, nu ar avea un loc asigurat in primul 11, o data cu revenirea lui Rafael van der Vaart.
Omul imprumutat de la City, Adebayor este intr-o forma impresionanta pentru Tottenham, in timp ce Defoe a marcat in victoria lui West Brom weekend-ul trecut.
„Este o dicizie dificila. Rafa este disponibil, dar Jermain a marcat un gol saptamana trecuta. Ambii nu merita sa fie lasati in afara echipei.”