Ce am aflat din presa engleză în această noapte, ar fi câteva lucruri interesante și de menționat pe acest site. De obicei nu ne hazardăm în a crede toate speculațiile apărute chiar și cele din presa britanică, însă de obicei le împărtășim cu cititorii noștri. Drept urmare vom face o trecere în revistă a celor mai importante articole apărute în această seară în Anglia.

Poate cel mai important articol, Arsenal a făcut o ofertă de 3 milioane lire sterline pentru Sala Kalou, după ce negocierile între jucător și Chelsea au eșuat, Kalou dorește salariul săptămânal 90, 000 lire sterline, o sumă pe care clubul nu este dispusă să o plătească. Salomon Kalou va deveni liber de contract în această vară, iar Arsenal a intrat pe fir. Cu toții știm că lui Arsene Wenger îi place să facă transferuri ieftine și „de viitor”, personal îmi doresc ca acest transfer să se materializeze. M-am plictisit să-l văd pe Kalou tot timpul rezervă și mi-aș dori parcă alte rezerve mai interesante și puțin mai capabile, o opinie personală, nu trebuie să fiți de acord cu mine.

A două poveste interesantă ar fi transferul lui Kenneth Omeruo de la Standard Liege, probabil mulți dintre voi nici nu știu cine e, vă spun eu, e un fundaș de 18 ani, talentat puștiul, de viitor. Știrea e aruncată în presă încă de săptămâna trecută, dar cum nu e menită să scandalizeze publicul și nici nu e una foarte spectaculoasă nici n-a fost băgată în seamă. Săptămâna trecută i s-au acordat șapte rânduri într-o ediție de Daily Mail. Au de gând să-l cumpere ca apoi să-l împrumute, mai țineți minte povestea transferului lui Curtois? Pe cine să intereseze, că doar nu pleacă Lampard la United și nici nu se transferă Hamsik, Cavani, Hulk ori Didier.

A treia poveste ar fi mutarea lui Josh la Swansea, sperăm să fie de bun augur pentru tânărul talent, chiar dacă Swansea nu e o echipă care-și permite prea multe în această ediție de campionat, sper ca „Mc48” să participe la evitarea retrogradării „lebedelor”.

A patra poveste ar fi cea legată despre Gary Cahill, se spune că mâine dimineață (azi – luni 9 ianuarie) este așteptat la Londra, pentru vizita medicală. O veste bună, Cahill, este un jucător care nu e bine să-l lași să plece la adversari, chiar dacă în prima instanță nu pare a fi un super fundaș. Personal îl consider mai talentat pe Luiz, însă Cahill pare să fie mai matur în decizii. Tehnica lui Luiz este superioară, însă avantajul lui Cahill este că face pereche cu J.T la naționala Angliei.

În inchiere, cu părere de rău va informăm că nu am găsit povești interesante în presa din România, noi avem prostul obicei să mai prezentăm știri apărute pe siteurile de specialitate din țara noastră. Este o mare greșeală, și de aceea va rugăm să ne scuzați însă trebuie să-i băgam în seamă și pe „Tolontanii” autohtoni .

Fata din poză aleasă pentru acest articol e aia de la „Cheeky Girls”?