Dupa ce Arsene Wenger s-a smiorcait – din nou – in fata jurnalistilor englezi despre faptul ca Chelsea este ajutata de Federatie prin reprogramarea etapelor din campionat datorita semifinalelor din Champions League, Steve Bruce (antrenorul celor de la Hull City) saluta decizia Federatiei de a usura programul aglomerat al echipei de pe Stamford Bridge.

Arsene Wenger s-a aratat extrem de nemultumit ca programul a fost modificat astfel incat sa-i ajute pe rivalii din Londra in parcursul lor in Champions League insa Steve Bruce este de parere ca toti cei implicati in fotbal si au puterea sa o faca ar trebui sa o ajute pe Chelsea in drumul lor spre finala Champions League.

„Cred ca toti care au puterea sa o ajute pe Chelsea ar trebui sa o faca, toti cei din fotbalul englez. Nu facem acest lucru de prea multe ori, insa cand se ajunge in acest stadiu al competitiei ar trebui sa o facem. Este greu in campionatul nostru iar daca putem sa-i ajutam, clubul nostru nu are niciun fel de problema in aceasta privinta. Ne dorim ca Chelsea sa ajunga in finala, de ce sa nu-i oferim aceasta oportunitate?”

Arsene Wenger a uitat importanta unei semifinale Champions League, ramanand un maestru al esecurilor in ceea ce priveste competitiile Europene dar si cele interne.