EL PAIS: Cavani va semna cu Chelsea inainte de inceperea Campionatului Mondial

EL PAIS: Cavani va semna cu Chelsea inainte de inceperea Campionatului Mondial

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔17.februarie 2014
EL PAIS: Cavani va semna cu Chelsea inainte de inceperea Campionatului Mondial

Cavani

El Pais, cel mai mare ziar din Uruguay si una dintre cele mai apreciate publicatii din America de Sud, scrie ca Chelsea s-ar fi inteles deja cu PSG pentru transferul lui Edinson Cavani, iar mutarea ar urma sa aiba loc la finalul acestui sezon, chiar inainte de inceperea Mondialului din Brazilia. Álvaro Levrero, jurnalist uruguayan stabilit la Londra, este autorul acestui articol, iar stirea vine oarecum ca si o continuare a zvonurilor din ultima saptamana care anuntau interesul lui PSG pentru David Luiz, dar si faptul ca Mourinho vrea sa inchida doua afaceri cheie cat mai rapid si i-a impus lui Abramovici sa ii aduca la echipa pe Luke Shaw si Edinson Cavani chiar inainte de inceperea Campionatului Mondial.

Tot in articol mai citim si despre suma de transfer care ar fi de 60 de milioane de euro, dar si despre faptul ca o eventuala venirea a lui Cavani ar insemna plecarea lui Demba Ba si Romelu Lukaku.

Asa cum am spus, exista zvonuri despre interesul lui PSG pentru David Luiz, astfel ca nu ar fi exclus ca aceasta suma de 60 de milioane de euro sa insemne, de fapt, un eventual schimb Edinson Cavani – David Luiz plus o suma de bani din partea lui Chelsea.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.