Gazetta dello Sport informeaza ca Chelsea este interesata in a-l transfera pe mijlocasul brazilian Felipe Anderson de la Lazio. Clubul patronat de Roman Abramovich considera ca mijlocasul ar fi potrivit pentru noua filozifie de joc a lui Conte. Desi noul antrenor nu a cerut acest transfer, directorul sportiv al lui Chelsea,Michael Emenalo, este de parere ca Anderson ar fi o achizitie benefica pentru mijlocul terenului. Acest transfer pare realizabil avand in vedere faptul ca mijlocasul celor de la Lazio a decis sa-si schimbe impresarul acum cateva saptamani, alegand sa colaboreze cu Giuliano Bertolucci.
Bertolucci este un bun asociat al iranianului Kia Joorabchian, care la randul sau este bun prieten cu Roman Abramovich. Despre Joorabchian s-a scris foarte mult in presa de specialitate, fiind considerat unul dintre cei mai puternici oameni din mafia fotbalului cu puternice relatii de prietenie cu foarte multi oligarhi rusi.
Bertolucci si Joorabchian incearca din greu sa-l transfere pe Anderson la Chelsea, Lazio fiind dispusa sa-l cedeze pe mijlocasul in varsta de 23 de ani.
In sezonul trecut Manchester United a fost foarte interesata de brazilian insa Lazio nu a acceptat oferta venita din partea clubului din Manchester.
Dupa un sezon nefast in Italia, cu 7 goluri, 4 pase de gol in 35 de aparitii, Anderson pare sa-si fi gasit o noua destinatie.
Avand in vedere oamenii din spatele acestui transfer, capacitatile jucatorului si nevoile lui Conte, este foarte posibil ca acest transfer sa fie unul „marca” Alexandre Pato.
Din nefericire riscam sa asistam la niste mutari pe piata transferurilor doar de dragul comisioanelor, oameni ca Michael Emanalo refuzand sa ia in considerare nevoile antrenorului aflat pe banca lui Chelsea. Iranianul Kia Joorabchian a incasat nu mai putin de 6 milioane de euro atunci cand a aranjat transferul lui Ramires in China. Poate ca e momentul ca Roman Abramovich sa-i intoarca favorul bunului sau prieten Kia.

Embed from Getty Images