Eroul meu trebuie sa ramana! | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Eroul meu trebuie sa ramana!

Eroul meu trebuie sa ramana!

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔24.august 2011
Eroul meu trebuie sa ramana!

Romelu Lukaku este de parere ca Didier Drogba trebuie sa ramana pe Stamford Bridge, pentru ca impreuna sa terorizeze defensivele adversarilor din Premier League.

Pustiul minune adus pe Stamford Bridge este de parere ca Didier Drogba nu va pleca nicaieri, chiar daca inca nu si-a semnat extinderea contractului cu inca un sezon.

Lukaku, in varsta de 18 ani, este fanul lui Didier Drogba de cand avea 11 ani, lipindu-si peretii cu postere cu imaginea ivorianului, purtand aceleasi ghete si avand acelasi numar pe tricou.

Lukaku este fan Chelsea de pe vremea de cand Jimmy Floyd Hasselbaink activa pe Stamford Bridge.

„Didier Drogba imi este ca un frate mai mare, i-am zis lucrul acesta, ii repet in fiecare zi, trebuie sa ramai!

Dupa victoria impotriva celor de la WBA, i-am spus ca trebuie sa ramana pentru mine – Daca joc alaturi de tine inca 2 ani atunci pot fi pregatit pentru marile provocari. Mi-a zis ca vrea sa ramana.

Am doua tricouri cu Didier Drogba, unul cu care dormeam iar unul cu care ieseam la joc cu prietenii, acum 4 ani. In dormitor aveam un poster cu Didier si intotdeauna purtam aceleasi ghete ca ale lui, Nike, dar acum am contract cu Adidas…

Nu l-am cunoscut pana sa ajung aici, am vorbit o data la telefon, am inceput sa-l idolatrizez cand juca la OM in 2003-2004 . Avem acelasi stil de joc, avem aceiasi coafura, aceleasi miscari, el e dreptaci, eu stangaci si avem acelasi numar favorit, 11.

Tatal meu a jucat cu numarul 11 pe tricou, insa sa fii alaturi de el, este lucrul cel mai bun ce i se poate intampla unui tanar jucator.”

Lukaku este vazut ca inlocuitorul lui Didier Drogba, pe termen lung, insa acesta doreste sa joace alaturi de Didier, nu sa-l inlocuiasca.

„La antrenamente mi-a spus ca daca iti asculti partenerul si daca comunicati in permanenta poti sa joci alaturi de oricine.”

Lukaku trebuie sa debuteze ca jucator al lui Chelsea, insa momentan nu-si poate stapani bucuria de a fi la Chelsea.

„In fieare zi ajung aici, si ma intreb daca e chiar adevarat, sunt constient ca trebuie sa fiu concentrat si sa-mi aduc aminte ca nu trebuie sa ma comport ca un fan.”

„La 15 ani s-a organizat o excurise la noi la scoala pe Stamford Bridge, clasa mea era pe la vestiare, vizitand stadionul, eu insa am ramas langa gazon, pur si simplu stateam si imi imaginam ca voi juca alaturi de Didier Drogba. I-am zis profesorului, ca intr-o zi voi juca pe acest stadion alaturi de Didier.

Sursa: DailyStar