Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Essien accidentat – o noua oferta pentru Modric

Essien accidentat – o noua oferta pentru Modric

Londonezii se pregatesc pentru a doua oferta in ceea ce priveste transferul lui Luka Modric, avand in vedere faptul ca accidentarea lui Michael Essien pare sa fie una extrem de grava si exista posibilitatea ca sezonul acestuia sa fie compromis. Accidentarea ganezului face transferul lui Modric o prioritate pentru AVB. Stafful medical se teme de problema de la genunchiul lui Essien. Aceste tipuri de accidentari intervin atunci cand masa musculara, supra-dezvoltata a piciorului, pune presiune foarte mare pe genunchi. Essien, in varsta de 28 de ani, a fost dus la spital in cursul zilei de joi, iar analizele arata un traumatism de gradul de trei asupra genunchiului, lucru care i-ar putea pune capat carierei fotbalistice. Clubul inca este rezervat in comentarii asupra starii de sanatate a ganezului, iar speculatii din in ce in ce mai multe apar asupra retragerii lui Essien din fotbal.

Daca a doua oferta pentru Modric va fi respinsa atunci Chelsea va trebui sa se intereseze de alti jucatori.

Oficialii Federatiei de Fotbal Ganeze au declarat ca sunt alaturi de mijlocasul echipei nationale, sperand ca acesta isi va reveni foarte rapid, fara sa fie nevoie de pauza indelungata.

Jucator exponential pentru Chelsea, Essien se confrunta cu cea mai grava accidentare din cariera sa fotbalistica, unul dintre tenismenii de renume, Rafael Nadal, avand aceiasi problema la din genunchii sai.

Top