Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Essien si-a luat la revedere de la Chelsea

Essien si-a luat la revedere de la Chelsea

Ajuns la AC Milan, Essien s-a aratat nerabdator sa joace sub tricoul lui AC Milan. O data cu mutarea in Italia ghanezul va avea din nou sansa sa joace in Champions League. Pe 19 februarie Essien ar putea juca impotriva celor de la Athletico Madrid in 16-imile Champions League. O data ajuns la Milan, fostul mijlocas a lui Chelsea si-a exprimat recunostinta fata de Chelsea si conducerea clubului la care a activat inca din 2005.

„Abia astept sa joc alaturi de Kaka si Balotelli, sunt jucatori senzationali. Am venit la Milan datorita lui Seedorf, am discutat cu el acum doua zile, Seedorf este un om extraordinar si sper sa ajunga si un antrenor mare. Sunt fericit ca am ajuns aici, AC Milan este un club mare si imi doresc sa joc cat mai bine pentru ei.
Doresc sa multumesc lui Roman Abramovich, colegilor de la Chelsea dar si lui Jose Mourinho, pentru ca mi-a oferit sansa sa ma alatur celor de la Milan.”

La randul sau Seedorf este un admirator al ghanezului si a declarat ca il va folosi pe Essien la mijlocul terenului, acolo unde determinarea si ambitia jucatorului va usura foarte mult munca depusa de Kaka.

In speranta ca Essien va avea evolutii foarte bune pentru noua sa echipa noi nu vom uita niciodata caracterul si golurile desprinse parca din jocurile de pe PlayStation ale „Bizonului”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XfFNq8ow9vg[/youtube]

Lasă un răspuns

Top