Eto’o gratis la Chelsea | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Eto’o gratis la Chelsea

Eto’o gratis la Chelsea

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔14.august 2013
Eto’o gratis la Chelsea

Zvonurile cum Samule Eto’o (32) este aproape de Chelsea sunt cat se poate de reale, presa din Italia dezvaluie cateva aranjamente despre plecarea atacantului camerunez din Rusia. Conform revistei „Panorama„, Eto’o este la un pas de un transfer in Europa. Inter Milano dar si Chelsea sunt echipele interesate de Eto’o insa prima optiune a camerunezului este Chelsea, dat faptul ca Jose Mourinho l-a contactat si i-a facut o oferta concreta. Patronul echipei la care Eto’o activeaza la ora actuala, Anzhi Makhachkala, este dispus sa-l lase pe Eto’o sa plece gratis. Chelsea este prima optiune a lui Eto’o, doar daca Mourinho va rata transferul lui Rooney, fapt ce i-a fost explicat deja camerunezului.

In cazul in care Rooney va ajunge pe Stamford Bridge, la finalul perioadei de transferuri, Eto’o va alege ca destinatie Inter Milan, echipa la care a mai activat. Cert este ca Jose Mourinho doreste sa transfere cel putin un atacant in perioada urmatoare, forma lui Fernando Torres fiind pusa sub semnul intrebarii de catre managerul portughez. Abilitatile lui Eto’o sunt pe placul lui Mourinho, acesta oferindu-i sansa sa joace un rol pivotal in atacul  echipei cu care Mourinho a castigat ultima data Champions League.

Un alt aspect al acestui transfer este salariul imens pe care Eto’o il castiga in Rusia, agentul jucatorului confirmand ca Eto’o este dispus sa renunte la astronomica suma de 20 milioane de euro pe sezon pentru a prinde un transfer inapoi in Europa. Eto’o este a treia optiune de pe lista lui Jose Mourinho, dupa ce portughezul a fost refuzat, pe rand, de Didier Drogba si Manchester United in cazul lui Rooney.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.