In urma contestatiei depuse de Chelsea FC pentru a reduce etapele de suspendare ale lui Nemanja Matic datorita cartonasului rosu primit in meciul cu Burnley, cei de la FA au decis ca mijlocasul lui Chelsea sa fie suspendat doua etape (in loc de trei).
Conducerea clubului se arata consternata de decizia luata de FA in cazul lui Matic si asteapta motivarea scrisa pentru a face mai multe comentarii. Clubul Chelsea atrage din nou atentia asupra arbitrilor ca nu au ca obiectiv protejarea jucatorilor in cazul intrarilor extrem de grave care pot genera accidentari pe termen lung ce pot pune in pericol cariera jucatorilor.
ashley-barnes-nemanja-matic-burnley-chelsea_3268428

Datorita intrarii „la rupere” a lui Barnes, Matic a decis sa-si faca singur dreptate in teren, reactie ce a fost sanctionata cu rosu direct de catre oficialul partidei, Martin Atkinson.
Mourinho a subliniat din nou arbitrajul slab de care Chelsea are parte in acest sezon, deciziile centralilor costand-o pe Chelsea puncte pretioase.

Prezent la emisiunea „Goals On Sunday” de la Sky Sports, Mourinho si-a exprimat intr-un mod liber punctul de vedere in ceea ce priveste controversele din acest sezon in care echipa sau jucatorii sai au fost implicati.
Inregistrarea emisiunii se poate gasi pe forum.