FABULOS: Abramovich incearca sa-l transfere pe MESSI…

FABULOS: Abramovich incearca sa-l transfere pe MESSI…

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔23.iulie 2012
FABULOS: Abramovich incearca sa-l transfere pe MESSI…

uhm… nu e adevarat insa simteam nevoia sa folosesc cuvantul „Fabulos” intr-un titlu.

Voi mai incerca inca o data sa prezint modul nostru de a informa publicul amator de Chelsea FC mai ales in ceea ce priveste zvonurile din perioada de transferuri.

In ultimele sapamani s-au vehiculat prin presa scrisa din Anglia nume ca: Oscar, Edinson Cavani, Robert Lewandowski, Andre Schurrle, Stevan Jovetic, Cesar Azpilicueta, Hulk, etc.
In fond majoritatea titlurilor pe care le cititi pe asa-zisele site-uri de specialitate sunt doar inventii, informatii distorsionate si jocuri de marketing.
Intr-adevar cuvinte ca FABULOS, BOMBA, SOC prind foarte bine la IQ scazut de aceea cand cititi o stire despre un posibil transfer aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • Sursa: Site-uri ca goal.com si cele asemanatoare nu sunt surse de incredere. BBC ofera informatii mult mai bine documentate fata de goal.com. Afirmatiile oamenilor din jurul jucatorilor sau cluburilor de fotbal sunt mai solide fata de informatiile prezentate pe diferite site-uri.
  • Avantajul cumparatorului: trebuie analizat cat de mult un jucator poate ajuta clubul respectiv, pozitia preferata, stilul de joc, talentul, performantele sale, etc.
  • Avantajul vanzatorului: Trebuie sa intelegem ca cluburile mici nu exista in fotbal doar ca sa-si vanda talentele catre cluburile mari.
  • Avantajul jucatorului: Ce are de castigat jucatorul din acest transfer? Salariu, stil de viata mai bun,  campionat mai puternic, mai mult timp in teren, sansa de-a castiga mai multe trofee si de-a juca la nivel inalt. Intotdeauna un jucator si agentul acestuia vor incerca sa scoata mai multi bani de la cluburile de fotbal.

Stirile despre transferuri nu raman decat o transformare a unor informatii preluate de ici-colo impinse de multe ori catre absurd.
In concluzie, daca cititi despre un transfer ramane la aprecierea voastra daca il considerati ca fiind un transfer realizabil sau o inventie de prin vreo redactie.

 Reedit a inventant informatii despre transferul lui Michael Owen la Bolton insa dupa doua luni transferul pare ca se va realiza.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.