uhm… nu e adevarat insa simteam nevoia sa folosesc cuvantul „Fabulos” intr-un titlu.

Voi mai incerca inca o data sa prezint modul nostru de a informa publicul amator de Chelsea FC mai ales in ceea ce priveste zvonurile din perioada de transferuri.

In ultimele sapamani s-au vehiculat prin presa scrisa din Anglia nume ca: Oscar, Edinson Cavani, Robert Lewandowski, Andre Schurrle, Stevan Jovetic, Cesar Azpilicueta, Hulk, etc.
In fond majoritatea titlurilor pe care le cititi pe asa-zisele site-uri de specialitate sunt doar inventii, informatii distorsionate si jocuri de marketing.
Intr-adevar cuvinte ca FABULOS, BOMBA, SOC prind foarte bine la IQ scazut de aceea cand cititi o stire despre un posibil transfer aveti in vedere urmatoarele aspecte:

Stirile despre transferuri nu raman decat o transformare a unor informatii preluate de ici-colo impinse de multe ori catre absurd.
In concluzie, daca cititi despre un transfer ramane la aprecierea voastra daca il considerati ca fiind un transfer realizabil sau o inventie de prin vreo redactie.

 Reedit a inventant informatii despre transferul lui Michael Owen la Bolton insa dupa doua luni transferul pare ca se va realiza.