Acesta este pretul cerut pentru Falcao de catre AS Monaco. Presa din Franta sustine ca o intalnire intre cei doi patroni a avut loc in aceasta saptamana si cele doua parti par sa fi ajuns la un consens. Gruparea franceza este dispusa sa-l lase pe atacantul columbian sa plece pe Stamford Bridge daca Roman Abramovich accepta propunerea vechiului sau prieten Dmitri Rybolovlev, propietarul clubului din Monaco. 80 de milioane de lire este pretul cerut de francezi insa patronul acestora nu pare sa fie deranjat de ideea unui schimb de jucatori si o suma de bani mai mica.
AS Monaco nu are preferinte in ceea ce priveste jucatorul care va face parte din acest transfer, Demba Ba si Fernando Torres fiind amandoi pe placul lui Rybolovlev, chiar daca sumele platite pentru cei doi difera extrem de mult. AS Monaco este fortata de regulile FFP impuse de UEFA sa renunte la Falcao, salariul columbianului fiind cu mult peste limita admisa. Abramovich insista ca transferul sa se faca in aceasta iarna insa presedintele lui AS Monaco nu doreste sa renunte la Falcao atat de repede.
In toata aceasta poveste se afla si Real Madrid, puternic interesati de serviciile columbianului, spaniolii urmeaza sa incerce transferul lui Falcao in vara viitoare.