Desi imprumutat pentru o perioada de doua sezoane la gruparea italiana AC Milan, varful spaniol ar putea reveni in Premier League inca din aceasta iarna. Cumva relaxati din punct de vedere financiar pentru ca nu mai sunt nevoiti sa plateasca salariul lui Fernando Torres cei de la Chelsea ar putea fi pusi in fata unei reintroduceri pe statul de plata al celui care a fost o data El Nino. Gruparea de pe San Siro nu este satisfacuta de evolutiile lui Fernando Torre si doreste sa renunte la imprumutul jucatorului. Cum Chelsea este deja acoperita in plan ofensiv, Torres nu face parte din planurile lui Mourinho pentru acest sezon. Presa din Anglia relateaza faptul ca cei de la Liverpool ar dori sa imprumute emblematicul jucator pentru urmatoarele 6 luni. Daca Torres ar reveni la Chelsea ar aduce o cheltuiala anuala de aproximativ 12 milioane de lire sterline, in conditiile in care Chelsea incearca sa respecte regulile FFP impuse de UEFA.
Dupa o suma exorbitanta cheltuita pentru serviciile lui Fernando Torres, Chelsea ar putea fi pusa in situatia de a-l oferi pe Torres cu titlu gratuit catre celelalte cluburi din Europa.
Foarte improbabila o revenire la Liverpool insa reintoarcerea la Chelsea este iminenta. Se anunta o perioada in care vom asista din nou la transferuri si mutari cu iz de telenovela.