Nu prea ma intereseaza pe mine cine detine monopolul, al cui este fan clubul, daca ii iese ceva de pe urma fan clubului s.a.m.d, la fel cum nu ma intereseaza daca Paul scoate ceva de pe urma site-ului asta, fie 1 euro pe luna sau 1500.
Insa treaba sta in felul urmator - cred ca ideal era/este sa fie un singur fan club pe Romania, nu conteaza al cui sau in ce oras, dar organizat pe site-ul asta. Adica nu e ca si cum in Romania ar fi milioane de fani Chelsea si trebuie sa facem zeci de fan cluburi, in fiecare regiune a tarii. Eu m-as asocia cu orice fan club, fie el cu locatia la Timisoara, Bucuresti, Piatra Neamt sau Constanta. Putin imi pasa. Doar ca daca tot se incepe comunicarea oficiala cu clubul, haideti sa nu mai facem alt site/comunitate si sa ne organizam cu totii aici.
Personal nu vad nicio problema ca toti membrii existenti pe chelseafc.ro sa se inscrie in fan clubul cu sediul in Timisoara, iar Tudor, la randul lui, daca vrea, ar putea integra si cei 30 de membri aici.
Asadar, am inteles bine? sau am vorbit a prost pana acum? Se pot inscrie membri din toata tara in fan clubul din Timisoara?
Si o intrebare pentru Tudor - va veti intalni la meciuri de acum incolo? Pentru ca si noi in Bucuresti s-ar putea sa vedem ceva meciuri incepand din toamna.