Serios?

Recunosc ca statistica de mai sus am gasit-o undeva si e putin exagerata, nu stiu exact ce meciuri ia in considerare, dar am calculat personal acum cu date de pe Transfermarkt, si vine cam asa, in ultimii 4 ani:
Morata 131 de meciuri si 45 de goluri
Lukaku 159 de meciuri si 79 de goluri
Mentionez ca statistica asta nu ia in considerare cupele europene, doar competitiile interne, pentru ca Lukaku a participat doar un an, iar Morata in toti cei 4 ani. Daca, totusi, punem la socoteala si competitiile europene, ambii jucatori au fix 168 de meciuri, dar Morata are 56 de goluri, iar Lukaku 88.
Later edit: Am vazut ca ai pus si minutele pe gol, nu stiu cum ai calculat, dar mie mi-a dat la Morata 134 min/gol, iar la Lukaku 159 min/gol. Totusi, trebuie luat in calcul si campionatul, in Premier League nu vezi toata ziua scoruri ca in Spania de exemplu, unde Real Madrid o violeaza pe Levante sau mai stiu eu cine cu 6-0, etc, sau in Italia unde Juventus face legea cu saracii aia si daca alearga cu spatele. Sa nu mai vorbim ca Morata a jucat la cele mai bune echipe din campionatele respective, iar Lukaku la WBA si Everton, nici nu mai zic de ce oameni le puneau fiecaruia pase pentru gol, ca deja devine polemica.
Ideea e ca oricum o dam si oricum o intoarcem, nu e nici un univers in care Morata e mai bun decat Lukaku (deocamdata).