Ok , sa clarificam ceva , eu am trimis cererea de reinoire inainte sa apara ceva scris aici , deci nu am nici o vina .
Si da sunt baiatul care citeste zilnic forumul , dar nu mai postez din cauza lipsei de timp , fiind destul de ocupat cu examenul de bacalaureat , care zic eu ca este destul de important .
Nu am absolut nici un interes sa pun bete in roate , nu am nici un fel de avantaj la faptul ca sunt afiliat la supporter club , pur si simplu am retrimis cererea de aplicare , inainte sa scrie cineva ceva pe forum .
Nu cred ca sunteti in masura sa va legati de caracterul meu , daca nu stiti datele complete . Nu vreau banii vostri sau mai stiu eu ce . Am fost printre primii memebri ai acestui forum , daca in ultimul timp nu am mai comentat inseamna ca am avut alte lucruri de rezolvat , lucruri ce tin de viitorul meu .
Sincer nu as fi comentat nici acuma , dar vad ca va legati de mine , fara sa stiti toata povestea , nu am vrut niciodata sa fac ceva impotriva forumului , doar suntem oameni ce impartasim o pasiune pentru aceiasi echipa de fotbal .
Va doresc o seara placuta in continuare !