Am văzut meciul, m-am luat cu treabă după și am uitat să postez.. am râs puțin citind posturile

Toată lumea blameaza pe Lampard că ține pe x sau y în teren de parcă are 84 de soluții pe bancă...
Cel mai mult m-a distrat postul că vai ce ne face bayern... pe bune? Asta e grija noastră? Bayern are super echipă pe lângă mânjii noștri... cam ce ar putea să ne facă mai mult decât să ne elimine din UCL.
Auzi tu, cică e depășit... voi la united vă uitați? La City? La Arsenal? Voi ați văzut loturile lor? Când aud comparații cu perioada Conte sau Sarri mă bate jalea. Voi chiar nu puteți realiza impactul unui jucător ca Hazard, Costa sau Courtois în primul 11?
Caballero măcar nu costă 85 de mil. Iar Mount e gratis. Ca și Abraham... James și Odoi. Adică bă voi sunteți nebuni?

)
Cu free players aveți pretenții să luați UCL și EPL? Concluzia cu susținerea board-ului este pripită și eronată. Dacă a reușit să facă o echipă de locul 4 din acești free players eu zic să vedem în sezonul următor ce se întâmplă. Iar cu bayern cred eu că nu sunt încă făcute cărțile. Totuși greșește cu Jiru...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk