Deci in meciul cu Manchester nu s-au facut de ras, asta e clar, ma refer la celelate doua meciuri din grupa.
Referitor la Steaua sa sti ca tot timpul o sa fie mediatizata mai mult decat celelalte echipe, chiar si daca va juca in liga a-2-a, e cea mai titrata echipa din Romania, inca, numar de titluri, cupe, etc. Chiar daca in momentul de fata e departe de forma pe care o arata sa zicem in 2006.
Mie unul mi se pare normal sa se vorbeasca mai mult de Steaua si Dinamo la televizor chiar daca nu sunt ce au fost o data, vorbim aici de echipele cu cei mai multi suporteri din tara. Uitete in Spania, nu or mediatizeze spaniolii pe Villareal sau Valencia, pentru ca Barca sau Real detin monopolul, daca vrei la fel e si in Anglia, mai mult sunt mediatizate United, Chelsea, City sau Arsenal, nu o sa se vorbeasca sa zicem de Stoke care joaca in EL asa cum se vorbeste de echipele mentionate, alt exemplu e Fulham care a jucat finala EL in 2009, s-a mediatizat asa de mult in Anglia ? poate prea putin, cati englezi tin cu Fulham ? cam asa a fost si cu Urziceni.
Esti tanar, asa eram si eu la varsta ta, poate chiar si mai rau pentru ca atunci ii uram de moarte pe Rapid si Dinamo, dar intre timp lucrurile s-au schimbat, m-am maturizat si am inceput sa privesc altfel fotbalul.