Autor Subiect: Probleme cu USB  (Citit de 1225 ori)

Offline edy

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4201
  • Reputatie: +72/-2
: 22 Ianuarie, 2012, 21:12:25
Acum aproximativ 3 saptamani mi-am reinstalat Windows 7 pe PC. De atunci de fiecare data cand conectez ceva la USB(stick sau iPhone) imi zice "This device can perform faster" iar vitezele de copiere sunt exagerat de mici( un fisier de 1.3 GB dureaza cam 1h15min sa-l copiez pe stick, iar pe laptopul lui fratemiu dureaza cam 3-4 min maxim). Inainte de a reinstala windowsul nu am avut aceasta problema. Atat USB-urile din calculator, cat si stickurile folosite de mine sunt USB 2.0. PC-ul nu este vechi, are cam 1 an si 3 luni iar ca specificatii are:
Pentium(R) Dual Core CPU E5400 @2.7 GHz
2.00 GB RAM
HDD 500 GB
iar Sistemul de operare e 32-bit.
I s-a mai intamplat cuiva chestia asta? Aveti idee cum sa rezolv si eu problema cu USB-urile? Dureaza extrem de mult sa copiez orice si e foarte enervant.



Offline Bogdan

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1908
  • Reputatie: +20/-1
Răspuns #1 : 22 Ianuarie, 2012, 21:20:13
Si mie mi se mai intampla chestia asta , dar o rezolv prin oprirea actiunii efectuate asupra USB-ului si il mut la alt port , dupa asta merge normal .
Tot Windows 7 am si eu , si tot la PC imi face chestia asta , la laptop nu am patit niciodata.

If you can find a path with no obstacles,it probably doesn't lead anywhere.(Bear Grylls)
 


Offline edy

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4201
  • Reputatie: +72/-2
Răspuns #2 : 22 Ianuarie, 2012, 21:26:40
Si mie mi se mai intampla chestia asta , dar o rezolv prin oprirea actiunii efectuate asupra USB-ului si il mut la alt port , dupa asta merge normal .
Tot Windows 7 am si eu , si tot la PC imi face chestia asta , la laptop nu am patit niciodata.
Cum adica opresti actiunea efectuata asupra USB-ului? Mie in toate port-urile imi face asta.
P.S: Tin sa precizez ca windowsul meu nu este original.



Offline Bogdan

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1908
  • Reputatie: +20/-1
Răspuns #3 : 22 Ianuarie, 2012, 21:34:16
Adica daca copiez ceva , opresc , scot USB-ul  ,si il mut in alt port.
La mine face aleator , adica niciodata nu stiu care port nu merge bine , astazi poate sa transfere cu 15mb/s maine poate sa transfere cu 15kb/s , la mine este compul mai vechi si de asta face asa , cred :D
Nici Windowsul meu nu este original :P
Ti-am zis cum fac eu , nu stiu daca te ajuta sau nu , dar la mine asa se intampla .

If you can find a path with no obstacles,it probably doesn't lead anywhere.(Bear Grylls)
 


Offline edy

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4201
  • Reputatie: +72/-2
Răspuns #4 : 22 Ianuarie, 2012, 21:42:08
Adica daca copiez ceva , opresc , scot USB-ul  ,si il mut in alt port.
La mine face aleator , adica niciodata nu stiu care port nu merge bine , astazi poate sa transfere cu 15mb/s maine poate sa transfere cu 15kb/s , la mine este compul mai vechi si de asta face asa , cred :D
Nici Windowsul meu nu este original :P
Ti-am zis cum fac eu , nu stiu daca te ajuta sau nu , dar la mine asa se intampla .
Problema e ca la mine face in toate. Tu ce windows ai? de 32 bit sau 64 bit?



Offline Bogdan

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1908
  • Reputatie: +20/-1
Răspuns #5 : 22 Ianuarie, 2012, 21:44:55
Am de 32bit.
Nu stiu ce ar putea fi la tine .
Incearca un forum specializat , ca acolo este foarte probabil sa gasesti ceva .

If you can find a path with no obstacles,it probably doesn't lead anywhere.(Bear Grylls)
 


Offline edy

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4201
  • Reputatie: +72/-2
Răspuns #6 : 22 Ianuarie, 2012, 21:47:20
Am de 32bit.
Nu stiu ce ar putea fi la tine .
Incearca un forum specializat , ca acolo este foarte probabil sa gasesti ceva .
Am vb cu un prieten si mi-a zis ca problema este ca la dual core de obicei procesoarele sunt de 64 de biti si eu am instalat windows de 32 de biti. Ceea ce creeaza probleme.



Offline edy

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4201
  • Reputatie: +72/-2
Răspuns #7 : 03 Martie, 2012, 19:35:42
Am rezolvat problema cu USB-ul. Am downloadat pe pe site-ul oficial de la placa video update-ul de la BIOS. Apoi din BIOS am refacut setarile pt USB. Pt cei care vreodata or sa aiba probleme pe viitor puteti sa faceti la fel.