Mijlocasul lui Chelsea, Frank Lampard este increzator ca discutiile pentru un nou contract, care sunt programate pentru sfarsitul sezonului, vor fi „floare la ureche”.
Lampard a jucat titular a fost si rezerva in acest sezon pe vremea lui Andre Villas-Boas, iar asta a dat nastare la speculatii ca ar pleca din vara. De cand Di Matteo a preluat echipa Lampard a fost tot timpul titular.
Lui Di Matteo ii va expira contractul in vara, insa acesta se pare ca a dovedit ca merita un contract permanent. Contractul lui Lampard va expira in vara lui 2013.
„Iubesc Chelsea si ideal pentru mine ar fi sa mai joc aici. Ma uit la oameni ca Paul Scholes si Ryan Giggs de la Manchester United ca inca fac fata la varsta lor. Mi-ar placea foarte mult sa se intample si cu mine asta la Chelsea.”
„Am luat in considerare o oferta de a pleca in strainanate acum 3 sau 4 ani in urma, insa am decis sa raman la Chelsea. Puteti vedea cum oameni ca John Terry si Steven Gerrard sunt cei mai importanti pentru cluburile lor. Discutile sunt planificate cu clubul in vara, atat timp cat au nevoie de mine, as fi mai mult decat fericit sa continui aici.”
„Cand imbatranesti nu mai poti sa joci cum jucai acum 6, 7 ani in urma, dar eu inca simt ca pot juca. Inca ma simt bine, sunt intr-o conditie proaspata la antrenamente si ma bucur de fotbal mai mult ca niciodata.”

SURSA : ESPN.co.uk