Guarin nu este de vanzare | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Guarin nu este de vanzare

Guarin nu este de vanzare

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔07.ianuarie 2014
Guarin nu este de vanzare

Dupa ce Chelsea a pornit negocierile cu Inter Milano in ceea ce priveste transferul lui Guarin, directorul sportiv al clubului de pe San Siro afirma ca Freddy Guarin nu mai este de vanzare.

„Sa negam interesul lui Chelsea ar insemna sa negam adevarul. Noi nu dorim sa plece, Guarin este un jucator important pentru echipa noastra si nu avem vreo intentie sa-l vindem. Suntem bucurosi ca il avem in lot si suntem mandri de interesul lui Chelsea, insa toate se opresc aici. „

Chelsea nu este dispusa sa ofere 15 milioane de lire sterline pentru mijlocasul columbian iar Inter nu doreste sa-l lase pe Guarin sa plece pana ce clauza de reziliere nu este atinsa. In 2010 Inter a platit celor de la Porto 10 milioane de lire sterline pentru Freddy Guarin.

Desi curtat de mai multe cluburi din Europa, Guarin doreste sa-si continuie cariera pe San Siro, jucatorul declarand in mai multe randuri ca este foarte multumit la actuala sa echipa de club. Nu ar fi nicio surpriza daca Chelsea ar reusi sa-l transfere pe columbian, in ciuda declaratiilor lui directorului sportiv Piero Ausilio.

Enhanced by Zemanta

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.