Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Guarin nu este de vanzare

Guarin nu este de vanzare

Dupa ce Chelsea a pornit negocierile cu Inter Milano in ceea ce priveste transferul lui Guarin, directorul sportiv al clubului de pe San Siro afirma ca Freddy Guarin nu mai este de vanzare.

„Sa negam interesul lui Chelsea ar insemna sa negam adevarul. Noi nu dorim sa plece, Guarin este un jucator important pentru echipa noastra si nu avem vreo intentie sa-l vindem. Suntem bucurosi ca il avem in lot si suntem mandri de interesul lui Chelsea, insa toate se opresc aici. „

Chelsea nu este dispusa sa ofere 15 milioane de lire sterline pentru mijlocasul columbian iar Inter nu doreste sa-l lase pe Guarin sa plece pana ce clauza de reziliere nu este atinsa. In 2010 Inter a platit celor de la Porto 10 milioane de lire sterline pentru Freddy Guarin.

Desi curtat de mai multe cluburi din Europa, Guarin doreste sa-si continuie cariera pe San Siro, jucatorul declarand in mai multe randuri ca este foarte multumit la actuala sa echipa de club. Nu ar fi nicio surpriza daca Chelsea ar reusi sa-l transfere pe columbian, in ciuda declaratiilor lui directorului sportiv Piero Ausilio.

English: Football player Freddy Guarín at an E...
English: Football player Freddy Guarín at an Exponor exhibition, in Porto, Portugal. Português: O futebolista Freddy Guarín numa feira da Exponor, na cidade do Porto, em Portugal. (Photo credit: Wikipedia)
Enhanced by Zemanta

Lasă un răspuns

Top