Hazard intrebat ce-si doreste de Craciun

Hazard intrebat ce-si doreste de Craciun

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔21.decembrie 2012
Hazard intrebat ce-si doreste de Craciun

Eden Hazard vrea sa ofere fanilor Chelsea cel mai frumos cadou de Craciun – nr. maxim de puncte din meciurile programate pentru aceasta perioada de sarbatori. Venit de la Lille in aceasta vara, Hazard este in punctul de-a juca pentru prima data fotbal in aceasta perioada a anului, fiind pregatit sa evolueze de „Ziua Cadourilor” impotriva celor de la Norwich.

In Anglia este un fel de religie sa joci fotbal de Craciun si cred ca e un moment deosebit pentru jucatori si suporteri. Se creeaza o atmosfera placuta, intr-o perioada importanta a anului, parca ar fi o mare familie pe un stadion.

Intrebat ce-si doreste de la Mos Craciun, Hazard a raspuns:

Cat mai multe victorii. Nu-mi aduc aminte ce cadouri am primit de Craciun cand eram copil insa stiu sigur ca niciodata n-am fost trist. Cred ca am primit toate jucariile pe care mi le-am dorit si sper ca si in acest an sa primesc ceea ce-mi doresc

Pentru Hazard cadourile de Craciun au inceput sa vina mai devreme. Aflat la sesiunea de autografe a primit de la un suporter un CD cu Maroon 5.

Mi-a oferit un CD cu Maroon 5, il am in masina si chiar mi-a placut. A fost gest foarte frumos din partea ei. Cesar Azpilicueta a primit un CD cu Abba dar nu mai stiu ce-a primit Victor Moses.

Intrebat daca este pregatit sa devina Mos Craciun Hazard spune ca

Nu o sa ma imbrac ca Mos Craciun, nu avem timp de asa ceva, vin foarte multe meciuri, e un program incarcat si vreau sa le castigam pe toate. Craciun Fericit fanilor nostri.

Sursa:
chelseafc.com newsletter

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.