Eden Hazard are multe motive sa fie multumit de primul sau sezon pentru Chelsea si spera ca in al doilea sezon sa joace mai bine decat a facut-o in sezonul acesta.

Belgianul a debutat extraordinar in Premier League, acesta reusind sa dea 2 pase de gol din primul meci. In acest fel a devenit rapid un jucator exponential pentru Roberto Di Matteo si Rafael Benitez, alaturi de Juan Mata si Oscar, cei trei „amigos” in spatele lui Torres sau Demba Ba.

„A fost bine. Sezonul in care am debutat pentru Chelsea a fost ok, am jucat alaturi de fotbalisti mari cum ar fi Frank Lampard si Ashley Cole.”

„Am jucat multe meciuri. Am ratat 3 din cauza suspendarii din ianuarie si finala Europa League din cauza unei accidentari, dar mereu am fost implicat in jocul echipei. Sunt fericit cu contributia mea si am simtit ca am jucat bine tot sezonul, asta arata ca a fost un an bun.”

A fost un sezon care s-a incheiat cu un trofeu, dar Eden priveste catre pre-sezon cu entuziasm.

„M-am acomodat repede cu echipa. Mi-a placut foarte mult turneul de pregatire din America. Acolo i-am avut alaturi pe Lukaku si De Bruyne care mi-au fost de ajutor. Dupa aceea ei au fost imprumutati, dar tot m-am simtit ca acasa, iar cand Demba Ba a venit in ianuarie am fost acolo sa-l ajut. Vorbeste franceza ca si mine, iar acum suntem prieteni buni.”

„Primul lucru de facut in timpul verii este sa te relaxezi si sa te recuperezi dupa un sezon lung.”

„Apoi, cand ne vom intoarce in pre-sezon, avem niste calatorii lungi de facut si va fi foarte important sa fim gata pentru noul sezon. Daca vom avea un pre-sezon bun, vom intra in jocurile importante cu incredere.”

„Avem niste jucatori tineri foarte buni Ake, McEachran si Lukaku. Sper ca ei sa aibe ocazia sa lucreze cu ceilalti jucatori tineri, dar care au experienta, jucatori cum ar fi Oscar si Mata, care au invatat de la jucatorii mai in varsta ca John Terry, Frank Lampard si Petr Cech.”