Hazard vrea sa inscrie 50 de goluri pentru Chelsea

Hazard vrea sa inscrie 50 de goluri pentru Chelsea

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔06.iunie 2013
Hazard vrea sa inscrie 50 de goluri pentru Chelsea

Chelsea Training - UEFA Europa League Final

Nu se poate spune despre Eden Hazard ca nu este un tip ambitios. In urma incheierii unui sezon in care impreuna cu Juan Mata si Oscar, au facut furori in Premier League, ai putea zice ca Hazard este multumit  de primul sau sezon in Anglia. Nu, nu este!

„Acest sezon am dat multe pase de gol, sezonul viitor vreau sa inscriu mai multe goluri. Vreau sa inscriu 50 sau 60 de goluri cum o fac Lionel sau Cristiano. Imi lipseste acel instinct de marcator. Messi si Ronaldo sunt nascuti marcatori, dar eu aleg sa mai fac un dribling frumos sau sa dau o pasa inteligenta. Pe viitor trebuie sa trag mai mult la poarta”.  Sursa : guardian

De asemenea Hazard a vorbit in interviul pentru guardian despre Jose Mourinho. Belgianul banuieste de mult ca portughezul va semna cu Chelsea. Hazard a spus ca este fericit ca va lucra cu Jose, dar la inceput va avea putine emotii.
Sub comanda lui Jose, Eden poate ajunge la apogeul absolut al jocului sau, atata timp cat isi vede de treaba.
Va inscrie 50 de goluri? Nu, probabil ca nu, in La Liga este mult mai usor sa marchezi decat in Premier League, dar imi place ca va incerca acest lucru.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.